Wie is Paul

Mijn naam is Paul Odijk en ik ben geboren en getogen in Soesterberg en ben gelukkig getrouwd met Suzanne. Samen hebben we drie kinderen (Jesse, Sebastiaan en Mathijs). Inmiddels ben al 25 jaar zelfstandig ondernemer van een foodspeciaalzaak in Baarn. Ik heb veel passie en liefde voor goed en lekker eten. Vele hoogte en dieptepunten hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Hoogtepunten waren toch wel twee jaar op rij een uitverkiezingen tot ‘Beste Foodspeciaalzaak van Nederland’ tussen 2012 en 2014. Het verzorgen van vele bruiloften, jubileums en andere belangrijke gebeurtenissen. Organisatie en verzorgen van Sail 2010 voor de NS en mogen koken voor een Prinselijk paar van Vollenhoven. Daarnaast zijn we in 2012 op een tweede plaats geëindigd tijdens het ‘ING Retailjaarprijs’ 2012 als zelfstandige opereerde winkel.

Naast deze mooie gebeurtenissen hebben we ook hele moeilijke jaren meegemaakt. Het is soms een hele uitdaging om genoeg klanten te genereren in deze snel veranderde tijd. De winkel doe ik nog steeds met veel plezier maar heb toch een aantal jaar geleden besloten om een andere passie de ruimte te geven.

Gezondheidsproblemen van mij en die van onze kinderen, eczeem met daaraan gerelateerde ongemakken, zijn we uiteindelijk een paramedisch traject in gegaan. Om de rede dat we regulier niet tot een gewenste therapie kwamen. Met homeopathie en Orthomoleculaire therapie zijn de problemen tot nu toe niet meer teruggekomen. Tevens doe we veel aan preventie waardoor we een lekker vitaal en gezond gezin zijn.

De andere kijk op gezondheid heeft mij uiteindelijk geïnspireerd om hierover te gaan lezen en uiteindelijk mijzelf hierin te bekwamen. Naast het runnen van mijn winkel ben ik in 2013 gestart met een 3 jarige natuurgeneeskundige opleiding in Budel, waarna ik de opleiding Medische basiskennis heb gehaald en vervolgens een 2-jarige opleiding tot Orthomoleculair therapeut met succes heb afgerond. Inmiddels ben ik met een opleiding tot KPNI Therapeut bezig. Dit staat voor Klinisch Psychisch Neuro Immunologie leer, wat mij in staat stelt om met de mijn Orthomoleculaire kennis mensen met nog complexere ziektebeelden te helpen waar het gaat om interactie tussen verschillende somatische werkingsmechanismen (Endocrien, Neurologisch en psychische) en omgevingsfactoren factoren (stress, evolutie, epi-genetisch, toxinen), lees meer over Kpni onder deze link.

Wat mij drijft is de kracht van deze behandelwijze. Aandacht, natuurlijk en klinisch (doelgericht). Ik heb behandeling van een aantal cases mogen meemaken en ben onder de indruk geraakt van deze manier van behandelen. Patienten met uiteenlopende ‘chronische’ ziektebeelden die enorme stappen in gezondheid vooruit hebben kunnen zetten. Het leuke is dat mijn enorme ervaring in de finefood positief kan bijdragen aan een aanpassing van uw eetgewoonte. Ben bijzonder gemotiveerd om samen met u te werken aan een optimale gezondheid en vitaliteit.