Wie is Paul

Mijn naam is Paul Odijk en ik ben geboren en getogen in Soesterberg. Ik ben gelukkig getrouwd met Suzanne en wij hebben we drie kinderen genaamd Jesse, Sebastiaan en Mathijs. Inmiddels ben al 25 jaar zelfstandig ondernemer van een foodspeciaalzaak in Baarn. Ik heb veel passie en liefde voor goed, lekker en gezond eten.

Vele hoogte en dieptepunten hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Hoogtepunten waren door twee jaar op rij een verkozen te zijn tot ‘Beste Foodspeciaalzaak van Nederland’. Het verzorgen van vele bruiloften, jubileums en andere belangrijke gebeurtenissen. Organisatie en verzorgen van Sail 2010 voor de NS en mogen koken voor een Prinselijk paar. Daarnaast zijn we in 2012 op een tweede plaats geëindigd tijdens het ‘ING Retailjaarprijs’ als zelfstandige opereerde winkel.

Naast deze mooie gebeurtenissen hebben we ook hele moeilijke jaren meegemaakt. Het is soms een hele uitdaging om genoeg klanten te genereren en of vast tehouden in deze snel veranderde tijd. De winkel doe ik nog steeds met veel plezier maar heb toch een aantal jaar geleden besloten om een andere passie de ruimte te geven.

Gezondheidsproblemen van mij en die van onze kinderen, eczeem met daaraan gerelateerde ongemakken, zijn we uiteindelijk een paramedisch traject in gegaan. Omdat we regulier niet tot een gewenste therapie kwamen. Met homeopathie en Orthomoleculaire therapie zijn de problemen tot nu toe niet meer teruggekomen. Tevens doe we veel aan preventie waardoor we een lekker vitaal en gezond gezin zijn.

De andere kijk op gezondheid heeft mij uiteindelijk geïnspireerd om hierover te gaan lezen en uiteindelijk mijzelf hierin te bekwamen. Naast het runnen van mijn winkel ben ik in 2013 gestart met een 3 jarige natuurgeneeskundige opleiding in Budel, waarna ik de opleiding Medische basiskennis heb gehaald en vervolgens een 2-jarige opleiding tot Orthomoleculair therapeut met succes heb afgerond. Inmiddels ben ik met een opleiding tot kPNI Therapeut bezig. Dit staat voor Klinisch Psycho Neuro Immunologie leer, wat mij in staat stelt om met de mijn Orthomoleculaire kennis mensen met nog complexere ziektebeelden te helpen waar het gaat om interactie tussen verschillende somatische en psychische werkingsmechanismen onder invloed van omgevingsfactoren factoren (stress, evolutie, epi-genetisch, toxinen), lees meer over Kpni onder deze link.

Wat mij drijft is de kracht van deze behandelwijze. Aandacht, natuurlijk, wetenschap en klinisch (doelgericht). Ik heb behandeling van een aantal cases mogen meemaken en ben onder de indruk geraakt van deze manier van behandelen. Patiënten met uiteenlopende ‘chronische’ ziektebeelden die enorme stappen in gezondheid vooruit hebben kunnen zetten. Het leuke is dat mijn enorme ervaring in de finefood positief kan bijdragen aan een aanpassing van uw eetgewoonte. Ben bijzonder gemotiveerd om samen met u te werken aan een optimale gezondheid en vitaliteit.