Buffet Corsica

Culinaire hemel op aarde.

Regelmatig ben ik op Corsica geweest en het is echt een fantastisch eiland. Rijke natuur, zon, zee, cultuur en een fantastische keuken.  Ondanks dat het in het hoogseizoen druk is er genoeg ruimte voor iedereen en nog altijd veel plekken waar je de drukte kunt ontwijken. De inheems culinaire producten zijn van een hoog niveau. Kortom bezoek dit ware paradijs op aarde eens.

Buffet Corsica

  • Groene salade met gegrilde groene asperges, verse tijm, verse rozemarijn, laurier, bosui en jeneverbes met stukjes harde schapenkaas, zwarte olijven, mythe met een lekkere olijfoliedressing met geroosterde amandelen.
  • Groene salade met langzaam gegaarde zwaardvis, garnalen, tonijn met gepofte kerstomaatjes, citroen, olijven, gegrilde courgette, bosui met een gepofte knoflookdressing met olijfolie en wilde oregano

Warm

  • Vrije uitloop kip dijenfilet omwikkeld met lonzu en gevuld met verse tijm, rozemarijn en dragon en gegaard met citroen
  • Rosé gebakken tonijnsteaks met citroen, olijfolie en verse kruiden

Bijgerechten

  • olijven
  • twee soorten tapenade
  • verse pistou

Toetje

  • Pure chocolademousse met kastanje en mythe

De prijs van al dit lekkers is € 24,00 p.p.