Catering

Catering volgens Orthomoleculaire voedingsleer.

Orthomoleculaire catering heeft als kenmerk dat ik uitsluitend verse, liefst biologische, producten gebruik.
De bereiding van al deze lekkere ingrediënten is gebaseerd op het behouden van zoveel mogelijk voedingsstoffen.
Ik bied veel mogelijkheden voor een afwisselend menu met veel groenten, fruit en noten en ecologische dierlijke producten, zoals biologisch pluimvee en eieren, wild en veel vis, schaal en schelpdieren.

Lekker eten en gezond !

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Kijk onder aan deze pagina voor een aantal voorbeeld buffetten ![/perfectpullquote]

Ik lever de lekkerste happen voor uw feest of receptie. Graag kom ik ook bij u thuis of op uw bedrijf koken voor een groep. Ik heb ook veel ervaring in het verzorgen van evenementen (groot of klein). Door mijn 25 jarige ervaring ervaring als fine food ondernemer in het ‘Gooi’ is geen klus te groot of te klein. Hoogtepunt was toch wel het mogen koken voor een Prinselijk paar (en petit comité) en het verzorgen van vele bruiloften tot aan het geheel verzorgen van een 5 gangen diner voor 175 personen op locatie.  Door mijn orthomoleculaire opleiding kan ik u, naast bijzonder lekkere gerechten, ook een bijzonder gezonde samenstelling van gerechten aanbieden.

Mijn kookstijl..

Mijn kookstijl is mediterraan. Naast de Spaanse, Italiaanse en Franse keuken vindt ik de Noord-Afrikaanse keuken zeer inspirerend.
Met alle dieetwensen kan ik goed uit de voeten zoals vegetarisch, veganistisch of het echte Paleo dieet.

Bleu Zones, heerlijke en gezonde keuken

Rond de Middellandse zee wordt er doorgaans eenvoudig gekookt maar met goede ingrediënten welke veelal uit eigen tuin komen. Er is veel onderzoek gedaan in dit gebied dat onder wetenschappers de ‘Bleu Zone’ wordt genoemd. Dan Buettner heeft de  onderzoeken gevat in zijn boek met de verassende titel ‘Blue Zones’. Het boek beschrijft 5 plekken op aarde binnen deze bleu zone waar de inwoners worden gemiddeld veel ouder worden en veel minder chronische ziekten krijgen . Het zal dan ook niet verbazen dat deze mensen pas op late leeftijd een ziekte ontwikkelen. Het geheim is gezonde voeding, beweging, weinig tot geen stress, zonlicht en sociale cohesie.

Graag wil ik met u een afspraak maken om vrijblijvend een passend voorstel voor u maken !

Afspraak maken

 

Hieronder volgen een aantal mogelijkheden;