opening praktijk paul odijk

Feestelijke opening !

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/08/2018
Hele dag

Locatie
officierscasino, in de tuin

Categorieën


Jij komt toch ook !

Op maandag 30 augustus aanstaande open ik mijn praktijk voor Orthomoleculaire geneeskunde en leefstijlcoaching officieel. Ik heb erg veel zin om deze dag feestelijk in te richten en jullie op een verschillende manieren kennis te laten maken met de Orthomoleculaire zienswijze op leefstijl, voeding en gezondheid. Na vier jaar studie ga ik eindelijk mijn eigen praktijkruimte in bedrijf nemen. Deze feestelijke dag gaan we  over serieuze zaken hebben, zoals behandelmogelijkheden. Maar we gaan ook toasten op een goede start met een informele borrel. Onder het genot van lekkere orthomoleculaire happen en drankjes praten over voeding, leefstijl en gezondheid.

Mijn praktijk staat voor preventieve kijk op gezondheid door advies op gebied van betere voedingskeuze en leefstijl. Daarnaast behandel ik ongemakken als puistjes, allergieën en voedsel intolerantie. Stress, burn-out en neurodegeneratieve aandoeningen als alzheimer, parkinson en ADHD. Ook heb ik goede therapieën om chronische ontstekingsvormen als artritis en lupus erythematodes te behandelen tot aan auto-immuunziekten als diabetes 2 en hashimoto. Kijk hier voor alle behandelmogelijkheden binnen mijn praktijk.

Suzanne, mijn betere helft, is druk doende om haar studie als hypnotherapeut af te ronden. Naast hypnotherapie zal zij ook als gediplomeerd coach cliënten gaan begeleiden. Vanaf 1 september zal Suzanne ook de praktijkruimte gebruiken voor haar therapieën. Natuurlijk is Suzanne er ook bij tijdens de opening en kan ze alvast de mogelijkheden van hypnotherapie aan jullie overdragen. De praktijkruimte zullen we straks delen en gecombineerde therapieën aanbieden voor volwassenen en kinderen, zoals;

  • stress gerelateerde problemen
  • Allergieën, intolerantie van voeding
  • Zoetneiging
  • Slaapproblemen
  • Overgewicht en virtuele maagband
  • En nog veel meer

Ik kijk ernaar uit om jullie deze dag te mogen ontvangen.

Programma van de dag is;

  • vanaf 14.00 uur, persoonlijk gratis inloopspreekuur en informatie over mijn praktijk
  • 19.00 uur borrel en lekkere orthomoleculaire hapjes
  • 19.30 officiële opening met bubbels door special guest op zeer ludieke wijze

 

Wil je een gratis kennismaking of meer informatie over de voordelen van orthomoleculaire geneeskunde, klik dan hiernaast op ‘afspraak maken’.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie