Bijeenkomsten

Het Voeding café

Een Oerwoud aan informatie

In de media verschijnen er regelmatig berichten over voeding die elkaar tegenspreken. Daar doen de voedingsproducenten en winkelbedrijven vaak nog een schepje bovenop.
Een oerwoud aan keurmerken, gezondheidsclaims en enorme waslijsten aan onduidelijke ingrediëntendeclaraties. Volgens mijn mening is het communiceren van een blur aan informatie een strategische overweging. Door een overvloed aan informatie ontstaat er een Freezachtige reactie. Met gelatenheid en cynisme als resultaat waardoor het nog moeilijker wordt de juiste voedingskeuze te maken.

Aantal voorbeelden;

E nummers worden soms vermeld als bijvoorbeeld E 621. Maar een andere keer als gistextract, vetsin of mononatriumglutamaat. En waarom zit het in ons voedsel ?. En dan koffiedrinken, eerst is koffiedrinken ongezond verklaard terwijl andere onderzoeken zeggen dat koffiedrinken juist gezond is. Hoe zit het dan met light producten en glutten ? Kortom, zijn we nog wel in staat de juiste keuze te maken ?.

Paul schept duidelijkheid !

In het voedingscafé bespreek ik de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding, leefstijl en supplementen.
Elke avond zal een centraal thema hebben en is er veel ruimte voor vragen.  Vragen gericht op het vinden van antwoorden om te komen tot een goed en evenwichtig voedingspatroon en leefstijl. Vooraf wordt het centrale thema gecommuniceerd zodat je alvast kunt nadenken voor specifieke vragen. Tevens geef ik de mogelijkheid om kook-, en informatieve boeken van mij te lenen.

Waar en wanneer ?

Op een vaste avond, eens per maand, ga ik deze bijeenkomst organiseren.
In informele sfeer, op een nog nader te bepalen natuurlijke omgeving, komen we samen om te praten over voeding, vitaliteit en gezondheid.

Onder het genot van een orthomoleculair hapje en drankje maken we hier een informatieve en gezellige avond van.

De kosten per avond zijn 6,00 euro.

Ook bestaat de mogelijkheid om een abonnement voor een aantal bijeenkomsten te nemen met extra korting. Met een abonnement wordt je lid van een besloten facebookgroep waar veel extra informatie wordt gedeeld. Ook kun je je eigen ervaringen en tips delen met anderen en kan je interessante boeken en tijdschriften lenen. Leden krijgen, naast korting op de bijeenkomsten, ook regelmatig interessante aanbiedingen van andere therapeuten en of sportscholen. Daarnaast ontvang je ook 5 % extra korting op alle supplementen.

  • Kwartaal abonnement kost  15,00 ( 3   bijeenkomsten )
  • Halfjaar  abonnement kost   27,50 ( 6   bijeenkomsten )
  • Jaar        abonnement kost    50,00 ( 12 bijeenkomsten )

Schrijf je nu in !

Schrijf je nu in voor het voedingscafé en leer je weg te vinden in oerwoud van voeding en leefstijl. Er is plaats voor 20 deelnemers, dus wees er snel bij !.

inschrijven hier !

 

 

Met smakelijke groet, Paul Odijk